Video Keletah Lucunya Sering Tular Di TikTok, Siti Hawa Sidek Disahkan Meninggal Dunia

Warga TikTok di Malaysia sudah tidak asing dengan kehadiran dua beranak ini. Nurul Ain berserta ibunya kerap menghasilkan kandungan lucu di TikTok sejak wabak pandemik lalu.

Kandungan video mereka telah menghiburkan rakyat Malaysia dari segenap lapisan masyarakat sehingga setiap satu video yang dihasilkan di laman TikToknya mencapai jutaan jumlah tontonan.

Namun, sejak kebelakangan ini, ibu kepada Nurul Ain, Puan Siti Hawa Sidek dilaporkan tidak muncul dalam mana-mana video dalam akaun TikTok milik anak perempuannya.

Perkara tersebut turut disedari oleh warganet Malaysia, khususnya bagi para peminat yang sering ternanti-nantikan gelagat dua beranak ini lagi.

Akhirnya persoalan tersebut terjawab apabila anak perempuannya, Nurul Ain memaklumkan berita pemergian ibunya menerusi akaun Instagram kira-kira tengah hari tadi.

“Kenal mama Ain tak? Bidadari Ain dah tak ada dekat sini, dia dah balik ke tempat asal dia.

“Tolong sedekahkan Al-Fatihah untuk mama ya, Siti Hawa Binti Sidek,” katanya.

Berikut merupakan kenyataan dari Instagram Story milik Nurul Ain yang disertai dengan gambar suasana sesi pengebumian ibunya yang tersayang.

Berikut merupakan kenyataan dari Instagram Story milik Nurul Ain yang disertai dengan gambar suasana sesi pengebumian ibunya yang tersayang.

Berdasarkan kenyataannya, ibunya difahamkan telah menghidapi satu penyakit dalam masa yang lama.

Dalam pada itu, proses pengebumian Allahyarhamah dikatakan berjalan lancar.

Kehilangan Siti Hawa ini bukan hanya dirasai oleh ahli keluarga sahaja. Seorang rakan baiknya yang dikenali Cikgu Ferdy turut berkongsi mengenai rasa sebaknya selepas kehilangan rakan baiknya.

“Patutlah kau senyap je, rupanya sakit kanser.”

Menurut Cikgu Fardy, rakan karibnya telah menyembunyikan penyakit tersebut daripada pengetahuannya.

Salam takziah untuk keluarga Allahyarhamah, moga rohnya dicucuri rahmat. Al-Fatihah.

Sumber: ainn.ros via Instagram & Cikgu Ferdy via Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*