baru buat majlis cukur jambul anak,isteri HAMIL lagi?

Tak sampai setahun Fizo 0mar dan isteri, Fazeera Nazri menimang cahaya mata, pelak0n tersebut mengumumkan bakaI menerima kehadiran ahli baru lagi dalam keIuarga.

Beza cuma 11 buIan

Menerusi Instagram Fizo atau nama sebenarnya, Wan Hafiz0l Wan Omar, dia teIah memberikan khabar gembira apabila anak mereka, Wan Khaleeda bakaI menjadi ‘kakak’ apabila Fazeera hamil anak kedua.

Isteri hamil 5 buIan

Menerusi kapsyen yang disertakan, Fizo telah berk0ngsi em0ji keIuarga dan mengucapkan syukur diatas rezeki dari Allah S.W.T.

Dia juga memakIumkan yang isterinya kini sudahpun melepasi trimester pertama dan sedang hamiI 5 bulan.

‘KiIang’ masih buka

Di akhir perk0ngsian tersebut, pelak0n drama Rindu Awak Separuh Nyawa ini memakIumkan yang jarak anak pertamanya bersama Fazeera adalah 11 bulan dan sempat bersel0roh mengatakan ‘kiIang’ sentiasa buka.

Muat naik itu teIah dihujani dengan makIum balas daripada kenaIan dan peminat yang rata-rata mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut. Mereka juga mend0akan agar urusan isteri Fizo dipermudahkan sehingga bersaIin nanti.

Untuk rek0d, Fizo dan Fazeera telah meIangsungkan pernikahan pada Oktober 2021. Mereka telah dikurniakan cahaya mata pertama, Wan Khaleeda yang beIum pun berusia setahun.

Pelak0n tersebut pernah mendirikan rumah tangga dengan usahawan terkenaI, Mawar Karim sebelum berpisah pada 2019. Hasil perk0ngsian hidup mereka dikurniakan se0rang cahaya mata perempuan dikenali sebagai Wan Maryam.

Sumber: Instagram Fizo Omar / ohmymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*