“baru pulang dari umrah” – ini keadaan Intan Najuwa baru2 pulang ke Umrah tunai ibadah,sekali pergi bercuti di dubai…

Tindakan pelakon terkenal, Intan Najuwa memuat naik foto yang kelihatan agak ‘seksi’ sewaktu bercuti di Dubai baru-baru ini telah menarik perhatian ramai warganet.

Menerusi hantaran dikongsikan di laman Instagram, Intan atau nama aslinya Intan Najuwa Abdul Wahid dilihat mengenakan busana bermotif berwarna mustard sedang berada di kawasan padang pasir.

Dalam hantaran yang sama, pelakon drama Kekasih Paksa Rela ini turut kelihatan sebuah kenderaan lasak pelbagai bentuk permukaan bumi (ATV) di padang pasir.

Baru balik dari umrah kan?

Bagaimanapun, hantaran berkenaan mendapat pelbagai kritikan di kalangan warganet di mana ramai selepas dimuat naik semula di sebuah portal hiburan.

Ramai di kalangan warganet mempersoalkan cara pemakaiannya memandangkan Intan baru sahaja selesai daripada mengerjakan ibadah umrah. Mereka mengatakan, Intan seharusnya berpakaian sedikit sopan tanpa mendedahkan ‘sedikit’ bahagian perutnya di media sosial.

Ingatkan tali pinggang tadi…

Selain itu, ada juga netizen cuba bersangka baik dengan mengatakan aktres kelahiran Johor Bharu tu memakai pakaian berwarna kulit selain mengenakan tali pinggang.

Terdahulu, Intan meluahkan rasa syukur apabila dia dan sekeluarga telah berangkat ke tanah suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah sebagai permulaan yang baik bagi memulakan tahun 2023.

Sumber: Instagram intannajuwa, Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*