terjah suami ketika solat, Syatilla Melvin dikecam tak sensetif?

Sebuah vide0 dimuat naik aktres dan usahawan, Syatilla Melvin di laman Instagram mengund4ng kec4man netizen apabila dikatakan tidak sesuai untuk dijdikan sebagai k0nten.

Menurut lap0ran Media Hiburan, rakaman tersebut memperlihatkan pelak0n berusia 32 tahun itu dilihat ‘menerk4m’ ke arah suaminya Shaheizy Sam selepas mereka selesai menunaikan s0lat berjemaah.

Rakaman berdurasi 25 saat itu turut keIihatan Syatilla seperti mencari sesuatu bau dengan menghidu bahagian Ieher suaminya yang juga se0rang aktor p0pular.

“Yang makmummmm tu punnnnn. Dia punyaa bauu tuu bedesuppp sampai dalam hatii,” kata Syatilla atau nama penuhnya Siti Nur Syatilla Amir0l Melvin.

Difahamkan, vide0 k0nten dihasilkan itu adalah untuk tujuan pemasaran dipercayai bagi satu pr0duk wangian yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

Walau bagaimanapun, segelintir pengikut mengec4m tind4kan pelak0n drama Sha & Shah itu kerana dianggap kurang manis selain seolah-0lah mempermainkan s0lat demi k0nten di media s0sial.

Namun begitu, dia dilihat sudah menutup ruangan k0men dipercayai bagi mengeIakkan daripada menerima maklum baIas sebegitu dalam kaIangan netizen.

Sebelum ini, Syatilla pernah dikec4m gara-gara menc0nteng wajahnya menjadi geIap sebelum bertukar cerah selepas menggunakan pr0duk keIuaran miliknya.

Tind4kan itu dianggap tidak mengh0rmati sensitiviti warna kulit pelbagai kaum sebelum tampil mem0hon maaf kepada pihak yang terasa hati.

Sumber: Media Hiburan (Juliana Johar), Instagram Syatilla Melvin / ohmymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*