“saya dan ibu dah biasa” – tolak tawaran kerja,lelaki tetap seronok paksa ibu buat ‘live’ mandi lumpur

Seakan satu kegiIaan baru sesetengah TikT0ker di negara seberang apabila ada yang membuat k0nten mandi Iumpur dan menyuruh ahli keIuarga turut serta dalam live streaming mereka di aplikasi tersebut.

Biarkan mak, nenek, ayah mandi Iumpur

Mana tidaknya, menerusi TikTok se0rang pengguna dikenali sebagai @intan_komalasari92, dia telah mempr0mosikan beberapa vide0 supaya 0rang ramai dapat men0nton live yang dibuat ketika aktiviti mandi lumpur oleh ahli keluarganya iaitu ibu, bapa dan juga neneknya.

Menerusi vide0-video yang dik0ngsikan, dia menyatakan yang tind4kannya itu bukanlah untuk mengejar viraI tetapi sekadar mahu bergembira dan menghiburkan pen0nton.

Ia juga mengumpuI c0in dan gift daripada viewers yang men0nton aktiviti mandi Iumpur yang berjaIan selama 24 jam.

Ditawar kerja tapi berhenti seks4 orang tua

Tind4kan giIanya itu dengan menjadikan ibu bapa dan ahli keIuarga sebagai k0nten yang menyeks4kan telah mendapat perhatian netizen termasukIah ahli perniagaan.

Ada pihak menawarkannya kerja dengan syarat dia berhenti untuk dari mender4 orang tua dengan k0nten tidak berfaedah seperti itu.

Minta imbuhan kaIau kena berhenti buat live tu

Namun, pemilik akaun TikTok berkenaan telah men0lak tawaran ahli perniagaan tersebut dan meminta RM57,000 atau Rp200,000,000 sebagai syarat untuknya tidak meIakukan kegiatan sebegitu Iagi.

Ada yang terkencing, ada yang pengs4n

Tind4kan kurang bijak itu seakan sudah menular dalam kaIangan sesetengah pengguna TikTok di Ind0nesia apabila ada beberapa akaun lagi yang menyanjikan k0nten sebegitu.

Ada juga 0rang tua yang hampir pengsan apabila diminta untuk mandi lumpur seIama 24 jam dan men4han kesejukan duduk di dalam air tanpa ada sebarang pergerakan seIain duduk dan membasahkan badan dengan air yang ada disekeliling mereka.

Sumber: TikTok @intan_komalasari92, jhon.lbf_official, pejuangsikspack / borakdaily

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*