“mama ingin lihat dia(Sarah) bahagia,cukuplah segala derita” – ibu Syamsul Yusuf

PeIak0n, Puteri Sarah Liyana akhirnya memfaiIkan cerai seIepas krisis rumah tangga sejak empat tahun laIu tidak menemui jalan terbaik. Malah Puteri Sarah juga men0lak dkwaan bahawa tind4kannya memfailkan cerai sebagai memberi ruang kepada madunya iaitu Ira Kazar untuk memiliki Syamsul Yusof sepenuhnya.

Pesanan Mama buat Puteri Sarah

Keputusan memfailkan cerai yang diambil 0leh Puteri Sarah juga turut mendapat resp0n daripada ibu bapa mentuanya iaitu Datuk Yusof Haslam dan Datin Patiman Ismail. Tak dinafikan, pasangan suami isteri ini cukup se.dih dengan keretakan rumah tangga anak lelaki dan menantu kesayangan mereka itu namun menerima dan meny0kong segaIa keputusan Puteri Sarah.

Menerusi beberapa hantaran di IG Story, Datin Patimah memuat naik kata-kata semangat untuk menantunya supaya diberi kekuatan dan ketabahan menempuhi dug4an hidup dengan penuh keyakinan.

Den

gar kata hati dan berhati-hati mengambil risik0. Ingat, awak sentiasa disayangi. Saya sangat bangga dengan awak.

Datin Patimah kemudian memuat naik gambar menantu kesayangannya namun kapsyen ringkas yang ditulis 0lehnya buat Puteri Sarah sangat menyentuh hati.

Mama ingin lihat Sarah bahagia, cukupIah segala derita.

Sekadar inf0, Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikul Islam yang berusia lima tahun dan Summayah, tiga tahun.

Sumber: Datin Patimah Ismail / ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*