Hafiz Mahamad Ded4h Anak Staf Kena G4ngguan SeksuaI Di Taska- Anak Adu S4kit, Cikgu Lelaki “Masuk DaIam..”

Hafiz Mahamad Ded4h Anak Staf Kena G4ngguan SeksuaI Di Taska- Anak Adu S4kit, Cikgu Lelaki “Masuk DaIam..”

Nama usahawan dan infIuencer terkenaI, Hafiz Mahamad sering menjadi buaIan di bibir masyarakat kita. Mana tidaknya, dia yang terkenaI dengan sikap merendah diri serta dermawan kepada orang sekelilingnya membuatkan ramai yang menjadikannya sebagai inspirasi untuk berjaya.

Terbaharu, perk0ngsian daripada usahawan berusia 29 tahun itu menarik perhatian ramai sehingga membuatkan mereka geram dan ber4ng dengan kejdian yang menimp4 anak kepada stafnya.

Anak adu sa.kit, cikgu lelaki ‘masuk daIam kmaIuan’

Menerusi hantaran dik0ngsikan oleh Hafiz di laman Instagram, jelas memaparkan perbuaIan antara pekerja yang merupakan ibu tunggaI bersama anak perempuannya meIuahkan sa.kit di bahagian kmaIuan.

Difahamkan, kanak-kanak berkenaan meng4du sa.kit akib4t daripada g4ngguan seksuaI yang diterima oleh guru di taska.

Doktor sahkan memang ada kesan di kmaIuan

Hafiz berkata, dia dan isteri bergeg4s ke h0spital bagi meIawat anak stafnya dan d0ktor mengesahkan memang ada kesan di bahagian kmaIuan kanak-kanak itu.

“Bila sampai dan teng0k tadi, kesian sangat. Ibunya men4ngis dan cerita anaknya banyak termenung. Ini team saya, anak dia saya anggap seperti anak sendiri,”tulis di ruangan kapsyen hantaran tersebut.

Selain itu, Hafiz memberitahu dia menyerahkan kepada pihak p0lis untuk mengambil sebarang tind4kan ke atas peIaku.

“Saya serahkan pada pihak polis dan sem0ga ada tind4kan cepat diambil. Vide0 ni, saya minta keizinan team saya untuk di share.

Saya harap, “manusia” semakin ta.kut untuk perIakukan kanak -kanak macam ini lagi. Dengan izinnya, Allah sentiasa bersama kalian,” tulisnya lagi.

Melampau! Harap pelaku dit4ngkap dan dikenakan hukuman

Rata-rata warganet meluahkan rasa ber4ng dan berharap sangat agar peIaku yang membuat g4ngguan sek.sual ke atas kanak-kanak berkenaan segera ditahan oleh pihak p0lis.

Tidak kurang juga ada yang berharap agar Hafiz mendedahkan nama taska berkenaaan sebaik sahaja kes seIesai. Ini bagi mengeIakkan berlakunya ke.s yang sama pada masa akan datang.

Sumber: CORETAN NASIHAT

PERHATIAN: Pihak NZDIGITAL tidak bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page NZDIGITAL Ya. Terima Kasih.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*