Selamba Seorang Tukang Masak Lap Air Kencing Anak Di Dapur, Pelaris’ sebenar-.

Selamba Seorang Tukang Masak Lap Air Kencing Anak Di Dapur, Pelaris’ sebenar-.

Baru-baru ini, tular sebuah video berdurasi satu minit 41 saat memaparkan aksi selamba seorang tukang masak sambil melayan anaknya di dapur sehingga menarik perhatian ramai.

Menerusi video dimuat naik oleh pengguna Facebook dikenali Cty Hawa, kelihatan seorang tukang masak wanita dengan selamba mengelap kemaluan anak selepas selesai membuang air kecil.

Bukan itu sahaja, wanita berkenaan dilihat terus menyambung semula memasak sebaik sahaja selepas mengelap air kencing anaknya di dapur. Sebelum itu, kanak-kanak lelaki itu dilihat kencing sambil berdiri di bahagian dapur ketika wanita berkenaan sedang memasak.

Ekoran itu, pengguna Facebook berkenaan meluahkan kekecewaan sebaik sahaja dia melihat sendiri aksi tidak ‘sopan’ dilihat berlaku di bahagian dapur.

“Awak niaga tapi buat macam tu. Tempat awak cari rezeki tu sayang. Orang bayar nak makan kat kedai awak,”katanya.

Melampau sangat! Kotorlah
Video yang meraih lebih sejuta tontonan menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana masing-masing meluahkan rasa loya dan kembang tekak melihat aksi tersebut.

Mereka mengatakan ia adalah tidak patut berlaku terutama di bahagian dapur lebih-lebih lagi melibatkan soal kebersihan dan keselamatan pengunjung yang datang ke kedai makan berkenaan.

Tangan celup air lepas budak kencing tu, haih

Mana KKM? Kebersihatan tak dijaga
Selain itu ada juga berharap agar pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dapat memantau kedai berkenaan.

Sumber: OH MY MEDIA

PERHATIAN: Pihak NZDIGITAL tidak bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page NZDIGITAL Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*