Najib akan kembali ke pangkuan keluarga jika menang pada Januari depan – Yana

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dikatakan akan kembali ke pangkuan keluarga sekiranya beliau menang terhadap kes membabitkan dana SRC International Sdn Bhd (SRC).

Pendedahan itu dibuat oleh anak perempuannya, Nooryana Najwa di mana dia yakin bapanya akan dibebaskan tidak lama lagi menerusi hantaran di laman Instagram.

Sepertimana dijanjikan Nooryana untuk mengembalikan Najib Razak ke pangkuan keluarga sewaktu bapanya dijatuhi hukuman penjara, dia boleh meluahkan sedikit kelegaan apabila impian itu bakal menjadi kenyataan tidak lama lagi.

“Perjuangan #justice4dsn tidak pernah berakhir. Kita masih ada satu lagi peluang. Jadi, kita simpan ‘parut’ lama, jahit semula luka dengan kemas dan bangkit berdiri atas perjuangan ini kembali.
“Semakan kes kehakiman SRC akan bermula 19 Januari 2023. All hands on deck untuk memastikan DSN (Najib) akan mendapat keadilan kali ini. Jika DSN menang pada bulan Januari, he will be free to come back to us,” tulisnya.

Dalam pada itu, Nooryana turut menyertakan beberapa perkara yang menafikan hak Najib untuk mendapatkan proses perbicaraan yang adil.

Sumber: OhMyMedia Via Instagram @yananajib

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*