Wanita Minta Tolong Edit Gambar Bersama Suami Undang Seb4k, Tak Sempat Tatap Wajah Anak Sendiri-.

Wanita Minta Tolong Edit Gambar Bersama Suami Undang Seb4k, Tak Sempat Tatap Wajah Anak Sendiri-.

Nampak macam biasa tapi gambar itulah yang bakal menjadi tatapan si kecik sampai bila2..

Kebiasaannya, setiap posting di laman group Facebook Edit Apa Hari Ini akan berakhir dengan gelak tawa apabila seseorang meminta ahli di dalam group tersebut untuk mengedit gambar mereka.

Namun, ada kalanya suasana dalam group berkenaan bertukar menjadi serius dan sebak, apabila permintaan seseorang itu menyentuh hati nurani ramai.

Baru-baru ini, seorang wanita dikenali sebagai DhiyaSyajaah MohdAzmi meminta agar fotonya bersama anak yang baru dilahirkan diedit untuk nampak bersama suaminya yang telah meninggal dunia sewaktu perayaan AidilAdha yang lalu.

X sempat tatap wajah anak sendiri, wanita minta tolong edit gambar bersama suami undang sebak.

“Nak minta tolong pakar-pakar editkan gambar suami berdiri sebelah saya dan anak kami. Arwah suami meninggal masa raya haji, tak sempat lihat anaknya lahir.

“Semoga gambar ini dapat jadi tatapan buat anak kami kelak, mesti dia seronok sangat. Terima kasih semua,”tulisnya.

Meskipun takdir telah memisahkan mereka, dia berharap agar gambar berkenaan akan menjadi sesuatu yang bermakna buat anak setelah dewasa kelak kerana memiliki gambar bersama seorang insan bergelar ayah.

Ini je mampu, moga ceria selalu

Rata-rata penghuni grup tersebut sedaya upaya menghasilkan suntingan bermakna buat tatapan anak wanita berkenaan. Mereka juga berharap agar dengan suntingan tersebut ia dapat menceriakan dan melengkapkan gambar keluarga kecil itu.

X sempat tatap wajah anak sendiri, wanita minta tolong edit gambar bersama suami undang sebak.

Malah, ramai turut menitipkan mendoakan agar arwah suaminya ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan anak tersebut menjadi seorang insan yang membahagiakan ibunya.

Sumber: RESEPI ORANG KAMPUNG

PERHATIAN: Pihak NZDIGITAL tidak bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page NZDIGITAL Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*