ANAK C0MEL INI PERGI MENGADAP ILAHI SETEIAH TERTIDUR SEIAMA SETAHUN TAK BANGUN-BANGUN.

ANAK C0MEL INI PERGI MENGADAP ILAHI SETEIAH TERTIDUR SEIAMA SETAHUN TAK BANGUN-BANGUN.

SeteIah tertidur selama setahun sejak Julai tahun lalu, kanak-kanak lelaki yang dikenali sebagai Shaka dilap0rkan menghmbuskan nfasnya yang terakhir kalinya.

Memetik lap0ran Lipvtan6, kanak-kanak berkenaan dilap0rkan sudah tertidur sejak usianya memasuki lapan bulan dan tidak pernah bangun selepas itu.

Tertidur sejak umur 8 bulan.

Berita du.ka itu diterima daripada laman TkTk milik b4yi berkenaan, @shaka_17 yang dimuat naik dengan kapsyen “Selamat jalan, surga menantimu nak.“

Menurut lap0ran, Shaka menghdap sndr0m ‘Sleeping Beauty’ dimana merupakan g4ngguan neuroI0gi yang menyebabkan penghdapnya mengaIami tidur dalam jangka masa lama.

Tidak pernah bangun.

Sepanjang setahun itu, Shaka dikhabarkan tidak pernah sekalipun bangun atau membuka matanya sehingga meninggaI dunia pada usia 18 bulan.

Meskipun sentiasa tidur dan tidak meIakukan aktiviti seperti kanak2 lain, dia masih mampu makan dan minum apabila disuap oleh ibunya biarpun tidak terjaga atau membuka mata.

Akhirnya Anak C0mel Ini dijemput ilahi

Terdahulu, kisah Shaka tuIar dalam kaIangan netizen lndnsia kerana mengaIami peny4kit ganjiI yang mengakib4tkan dia tertidur selama setahun.

Salam takziah! Diharapkan kedua ibu bapa kanak-kanak c0mel ini tabah dan kuat menerima kenyataan pemerg1an anak mereka yang tersayang.

Sumber: Liputan6, TkTk Shaka / kongsisibomonicko / bicarakini

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*