“UJIAN AKH1R ZAMAN” – MEN4NGIS DALAM ‘LIVE’, USTAZAH ASMA TAK TAHAN DIKEC4M BERTERUSAN TANPA SEBAB

“UJIAN AKH1R ZAMAN” – MEN4NGIS DALAM ‘LIVE’, USTAZAH ASMA TAK TAHAN DIKEC4M BERTERUSAN TANPA SEBAB

Pend4kwah bebas iaitu Ustazah Asma’ Harun sering dilihat Iantang memberi tegur4n mengenai apa-apa isu yang berkaitan agama dan industri dunia hiburan.

Namun, baru-baru ini Ustazah Asma’ teIah membuat ceramah menerusi sesi Iive di TikTok miliknya dan meIuahkan rasa seb4k apabila dia dikec4m hebat gara-gara sekeping gambar bersama anak 0rang kenamaan atau VIP.

Menerusi vide0 tersebut, Ustazah Azma’ tidak dapat men4han tang1san kerana menerima kec4man bertubi-tubi dan dilihat berkali-kali menges4t air matanya menggunakan tisu dan cuba untuk mengawaI em0si.

Sampai hari ini, saya dikata taIi barut, penjuaI agama, penunggang agama, hip0krit, lepastu dim4ki h4mun dengan segaIa jenis bin4tang. Apa yang kalian buat sebenarnya?

LIHAT VIDEO DISINI

Meninjau di ruangan k0men, perk0ngsian vide0 itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada 0rang ramai yang rata-ratanya turut bersimp4ti melihat ujian yang dihadapi oleh Ustazah Asma’ dalam berd4kwah.

Malah, ada juga yang memberi kata-kata semangat dan mend0akan agar beliau sentiasa diberikan kekuatan untuk terus berdakwah.

SUMBER : TikTok beautifulnara

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*