“Kalau lucah, mungkin kerana mereka terlalu berimaginasi,”- Baby Shima

“Kalau lucah, mungkin kerana mereka terlalu berimaginasi,”- Baby Shima

Baby Shima atau nama sebenarnya, Nor Ashima Ramli mengatakan aksi tersebut adalah tidak keterlaluan atau lucah seperti dakwaan ramai.

Baby Shima berkata, sekiranya ada unsur lucah ia hanyalah imaginasi penonton sahaja yang terfikir ke arah itu. Tambahnya lagi, dia tidak boleh menghalang orang ramai daripada terus berhenti mengecam dirinya.

Gara-gara bergelek dan berpakaian mencolok mata dalam sebuah video teaser lagu baharu usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri, penyanyi dangdut Baby Shima menerima kecaman warganet.

Bagaimanapun, penyanyi berusia 30 tahun itu enggan mengambil peduli mengenai kecaman yang dilontarkan oleh warganet terhadap dirinya kerana sudah terbiasa dengan kata-kata nista tersebut.

“Saya tidak mengambil kisah dengan komen netizen lagi sebab memang tidak boleh dikawal apa yang mereka mahu katakan. Kalau kata lucah, itu mungkin kerana mereka terlalu banyak berimaginasi.

Dalam pada itu, Baby Shima menjelaskan ia tidak menjadi kesalahan baginya berduet dengan Aliff Syukri dalam lagu tersebut memandangkan mereka berada di bawah syarikat pengurusan yang sama iaitu Rusa Music.

Bukan itu sahaja, malah isu pertelingahan mereka berdua sebelum ini pun sudah pun selesai dan masing-masing saling bermaaf-maafan cumanya tidak dikongsikan di media sosial.

Terdahulu, Aliff dan Baby Shima menerima kecaman hebat dari orang ramai apabila dia tampil dengan aksi yang mengghairahkan sehingga mendapat teguran daripada pendakwah bebas dan Pencetus Ummah (PU), Syed Mohd Bakri Syed Ishak.

Sumber: mStar (Farol Hadi)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*