lbu c4mpak anak dari motosikaI, eIak dirempuuh Iori treIer akhirnya meningg4I dunia. “Ibu berjaya menyelamatkan anaknya walaupun dia sendiri m4ut di tempat kejadian”

lbu c4mpak anak dari motosikaI, eIak dirempuuh Iori treIer akhirnya meningg4I dunia. “Ibu berjaya menyelamatkan anaknya walaupun dia sendiri m4ut di tempat kejadian”

Seorang ibu bertindak cepat dengan mencampak anak lelaki yang berusia empat tahun dari motosikal yang ditungganginya daripada menjadi mangsa kemalangan di Jalan Transyogi Cibubur, Bekasi.

“Saya lihat ramai m4ngsa di tempat kejadian dan menyelamatkan kanak-kanak tersebut terlebih dahulu. D4rah dapat dihentikan daripada terus mengalir selepas bantuan kec3masan diberikan dan m4ngsa dibawa terus ke hospital bagi menerima rawatan lanjut,” katanya.

Isnin lalu, sebuah lori tangki minyak mer3mpuh dua kereta dan 10 motosikal sehingga menyebabkan 10 m4ngsa terk0rban.

Dalam pada itu, ahli keluarga m4ngsa, Rendra, 37, berkata, kanak-kanak itu terjatuh sejauh 10 meter selepas dic4mpak ibunya dari m0tosikal.

“Ibu m4ngsa berjaya menyelamatkan anaknya walaupun dia sendiri m4ut di tempat kejadian. Kanak-kanak itu kini berada dalam keadaan baik dan sudah aktif seperti biasa,” jelasnya.

Sumber: https://layansudah.com

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*