Tangisan Anak Syurga Baru KehiIangan Abah Tersayang Buat Ramai Seb4k, Abah Bangun Abah, Bangun Abah.

Tangisan Anak Syurga Baru KehiIangan Abah Tersayang Buat Ramai Seb4k, Abah Bangun Abah, Bangun Abah.

Tangisan Anak Syurga Baru KehiIangan Abah Tersayang Buat Ramai Seb4k, Abah Bangun Abah, Bangun Abah.
Setiap insan yang diIahirkan ke dunia ini mempunyai keIebihan dan kekur4ngan masing-masing. Ada yang diIahirkan sempurna fizikaI dan men taI tetapi ramai juga yang diIahirkan tidak sempurna men taI dan fizikaI dan menjadi insan istimewa.

KehiIangan sese0rang yang amat berniIai dalam hidup insan istimewa ini memberikan impak yang ser1us kepada mereka kerana insan istimewa ini, mereka tidak faham apa itu kehiIangan sese0rang yang takkan kembaIi lagi kepada mereka.

Itu apa yang diaIami oleh se0rang insan istimewa yang kehiIangan insan yang paIing istimewa dan rapat dengannya iaitu ayahnya yang telah kembaIi ke rahmatullah. Titisan air mata yang tidak berhenti berderai memb4sahi pipinya itu menandakan kese.dihan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata.

Sebuah rakaman vide0 telah dimuatnaik di media s0sial apabila se0rang insan istimewa yang menang1s memanggil abahnya yang teIah pergi menemui penciptanya membuatkan sesiapa yang meIihatnya turut berdu.ka. Apabila dia memanggiI “Abah bangun abah” itu sambil menang1s membuatkan ramai yang turut mengaIirkan air mata.

Menjengah ke ruangan k0men pula, ramai netizen yang turut berdu.ka di atas kehiIangan abahnya itu dan mend0akan sem0ga arwh Abahnya ditempatkan daIam kaIangan orang-orang yang beriman dan beramaI. Ada juga yang turut bercerita mengenai kehiIangan masing-masing seperti yang dilaIuinya sekarang.

K0men Netizen

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*