Wanita Umur 52 Tahun Dengan Mukanya BabyFace Ditahan di Lapangan Terbang

Terima kasih di sebabkan kejadian pelik di lapangan terbang di Jakarta, orang ramai kini mengetahui penemuan saintifik luar biasa di bidang peremajaan kulit wajah, yang dicipta oleh seorang gadis biasa dari Malaysia demi ibunya yang tercinta yang semakin tua.

Kisah luar biasa ini berlaku tidak lama dahulu di lapangan terbang di Malaysia. Ketika membeli tiket pesawat ke Jakarta, Singapura, pegawai sempadan mengunci seorang wanita berusia 45 tahun. Menurut laporan wakil undang-undang, mereka menemui ada percanggahan antara foto pasport wanita itu dan wajahnya yang sebenar.

Di sebalik semua protes yang wanita itu timbulkan bagi membuktikan wanita di dalam paspot itu dirinya, di sebabkan penampilan luarannya berubah beberapa minggu sebelum penerbangan, dia mula menggunakan krim peremajaan yang dibangunkan oleh anak perempuannya – seorang pelajar universiti perubatan . Pekerja-pekerja di lapangan terbang itu tidak mempercayainya sama sekali, lantas memegang wanita tersebut sehingga keadaan itu di pastikan.

Kami bertindak sewajarnya, seperti yang telah di arahkan, gambar pasport itu adalah orang yang berbeza sama sekali , 15 tahun lebih muda berbanding pemiliknya. Apa yang paling mencurigakan saya , pasport ini dikeluarkan tidak lama dahulu, hanya kira-kira sebulan yang lepas. Setakat yang saya tahu, pembedahan plastik pun tidak mampu memberikan keputusan yang pantas. Inilah yang mencetuskan kecurigaan kami.

Paramita Lidya (Pegawai sempadan lapangan terbang Jakarta

Walau bagaimanapun, ternyata ada produk yang mampu memberikan hasil yang cepat tanpa pembedahan! Dan orang yang mencipta produk itu adalah seorang pelajar biasa dari Malaysia yang ingin membantu ibunya mengembalikan kecantikan dan zaman mudanya.

Halo, Ika Putri Yulianti! Beritahu kami bagaimana anda berjaya mencipta produk peremajaan yang efektif ini hinggakan ibu anda disyaki memiliki gambar pasport palsu di lapangan terbang?

Anda tahu, ini dicipta untuk ibu yang membesarkan saya dan berjuang bagi mendidik saya dengan segala kekuatannya … Beberapa tahun yang lepas, bapa saya meninggalkan kami semua. Saya tidak gemar mengingati masa-masa tersebut. Ibu membesarkan saya sendirian … Ianya masa yang sukar, beliau melakukan dua pekerjaan bagi membayar pendidikan saya. Selama bertahun-tahun, kewajiban keluarga ditanggung di bahunya sendiri. Bolehkah anda bayangkan betapa sukarnya itu? Tekanan yang berterusan, memberi kesan pada kesihatannya. Dia berusia 45 tahun, tetapi kelihatan jauh lebih tua berbanding usianya yang sebenar. Sudah tentu dia kehilangan perhatian lelaki dan menderita kesendirian. Pada usia tersebut, agak sukar untuknya membina kehidupan peribadi sendiri.

Adakah anda cuba membantunya?

Sudah tentu, bagaimana anda boleh fikir saya boleh kekal tenang dan menyaksikan bagaimana ibu saya semakin pudar! Dia hanya berusia 45 tahun – bukan setua itu ! Pada usia ini seseorang baru saja hidup untuk hidup sendiri, membina kehidupan peribadi seorang wanita yang bahagia! Saya begitu bersemangat bagi membantu ibu dan memutuskan untuk mencari produk peremajaan saya sendiri bagi memulihkan semula kecantikan serta keyakinannya. Walau bagaimanapun, sama ada di farmasi, di salon kecantikan atau di internet, saya tidak dapat menemui topeng peremajaan yang benar-benar baik.

Dan anda putuskan untuk membangunkan produk sendiri?

Ya, kerana saya sedang belajar farmasi dan tidak lama lagi akan keluar universiti, saya akan menjadi seorang pakar dengan diploma. Jadi, saya ada keupayaan dan pengetahuan untuk itu. Saya hanya menggunakan bahan semulajadi untuk pembangunan saya.

Hasil pertama amat menakjubkan! Ambil kisah ibu. Percutian ke Singapura merupakan hadiah saya bagi ulang tahunnya. Saya meraih wang dari kerja sampingan dan berjaya mengumpulkan sedikit dana, maka saya putuskan untuk mengembirakannya dengan percutian singkat agar dia dapat berehat, rileks, mungkin bertemu dengan seseorang. Ini adalah penerbangan pertamanya ke luar negara dan pasportnya diperbaharui 1.5 bulan sebelum penerbangan. Bayangkan tempoh gambarnya diambil hingga pegawai lapangan terbang tidak mempercayainya sama sekali? Pada saya, kesan topeng peremajaan itu sendiri amat mengejutkan, tetapi percayalah, ini adalah kejutan yang mengembirakan.

Produk saya dengan cepat melicinkan kedutan, walaupun jika anda lebih tua, mengetatkan permukaan semula jadi, menghilangkan beg mata – ianya benar-benar resipi untuk peremajaan. Selepas melihat hasil yang pertama, saya memutuskan untuk patenkan formula tersebut! Selepas mendapat paten, telefon saya mula sibuk sengan wakil syarikat farmaseutikal barat. Mereka semua meminta saya menjual resipi itu dan memindahkan hak cipta dari krim peremajaan ini.

Tetapi anda tidak setuju?

Tepat sekali. Saya mencipta produk peremajaan untuk ibu saya, bukan untuk keuntungan. Saya mahu wanita biasa lain, yang tidak mempunyai beratus-ratus ribu ringgit untuk operasi dan prosedur peremajaan, untuk mendapatkan kembali keindahan dan kesempurnaan mereka. Inilah pelan saya dan saya tidak boleh melanggar prinsip saya sendiri.

Bagaimana anda akhirnya melakukan pengeluaran penuh? Itu memerlukan banyak dana

Dekan universiti membantu saya. Bersama-sama dengan makmal serta institut sains dan penyelidikan, kami berjaya menghasilkan krim peremajaan secara langsung terus di sini. Dan kami turut mencadangkan nama yang cantik untuknya – VisageMax.

Pembangunan Ika Putri Yulianti memang unik. Bahan-bahan seperti ini serta kadarnya yang tepat merupakan kejayaan dalam menghasilkan keajaiban sebenar dalam bidang peremajaan kulit. Apabila kami melaksanakan percubaan klinikal yang pertama, hasilnya mengejutkan seluruh dunia saintifik!

VisageMax sama sekali tiada kelemahan berbanding produk yang lebih mahal, yang mana ada kesan sampingan dan kontraindikasi. Fpor sebagai contoh, perkara yang utama – ia hanya memberikan kesan sementara. VisageMax menunjukkan keputusan yang sempurna untuk pelbagai jenis umur dan boleh digunakan tanpa had.Pengujian klinikal menunjukkan yang wanita berusia 65 tahun dapat dengan pantas melicinkan kedutan usia mereka, menghapuskan kekeringan kulit serta kekenduran. VisageMax juga berkesan bagi mencegah perubahan usia berkaitan dengan wanita 20-an. Masker sepenuhnya memelihara kulit dan melindungi dari penuaan pramatang selama bertahun-tahun.

Dengan penuh yakin saya boleh beritahu yang tiada produk peremajaan kulit analog seperti ini.

Bambang Hanarjo (pekerja kanan farmasi makmal universiti)

Kami berjaya menemui ibu Ika Putri Yulianti, yang berada di kejadian di lapangan terbang dengan ketawa di bibirnya.

Anda pasti tahu betapa senangnya saya. Apabila mereka memeriksa pasport dan tidak boleh percaya yang gambar itu adalah saya! Secara jujur, perjalanan saya ke Singapura adalah hebat walaupun ia tertangguh. Saya amat berterima kasih kepada anak perempuan saya kerana hadiah yang indah ini. Ia adalah keajaiban bagi saya dan ramai wanita di seluruh dunia!

Anak perempuan anda berkata yang anda memeberinya motivasi untuk membangunkan VisageMax

Ini amat menyentuh hti saya. Saya ingin tahu bagaimana dia memperolehi krim peremajaan yang pertama. Pada masa tersebut, tiada sebarang persoalan berkenaan kilang yang menghasilkannya – ini hanya hadiah yang di bangunkan dan dicipta olehnya sendiri, dengan tangannya sendiri. Malah saya turut menangis kerananya. Saya amat bersyukur …

Berapa lama anda perlu mendapatkan hasil pertama?

Tidak lebih dari sebulan! Beberapa minggu sebelum saya pergi bercuti ke Singapura, saya menggunakan krim tersebut dan terkejut dengan hasilnya. Saya rasa 15 tahun lebih muda! Dan anda, mungkin turut manyaksikannya!

Ini bukan hanya sekadar tentang kecantikan . Kehidupan saya juga menjadi lebih baik. Saya menjadi lebih yakin dengan penampilan saya. Mereka di sekeliling saya juga mulai berbaik baik dengan saya, kehidupan saya benar-benar berubah sekarang! Saya menjadi muda bukan sekadar dari luaran, tetapi juga dalaman! Kehidupan peribadi saya bertambah menarik, lelaki yang lebih muda berbanding saya mula mendekat! Kini, saya benar-benar merasakan kebahagiaan sejati sebagai seorang wanita, dan ya, saya mempunyai kekasih. Berapa umurnya – saya tidak akan beritahu, namun dia lebih muda berbanding saya.

Dengan pada itu, saya tidak pergi bercuti selepas terlepas penerbangan ekoran kelewatan. Tetapi, baru-baru ini saya telah bercuti dengan teman lelaki muda saya! Dan semua ini adalah terima kasih kepada anak perempuan saya dan produk ajaibnya dikenali sebagai VisageMax Bagus sekali krim ini akan dihasilkan di Malaysia dan akan menolong lebih ramai wanita menjadi lebih baik, lebih cantik, dan lebih muda!

Perlu di beri perhatian yang krim peremajaan VisageMaxtelah menjalani semua ujian klinikal dan dijual di seluruh Malaysia. Walau bagaimanapun, ekoran kejayaan produk baru ini, banyak pemalsuan kini muncul di pasaran. Di samping itu, rangkaian farmasi besar dan syarikat farmaseutikal masih menentang penjualan produk baru ini serta mewujudkan banyak laman web palsu yang menjual produk ini pada harga yang lebih tinggi.

Pesan krim peremajaan VisageMax asal dengan diskaun 50% bagi pembaca kami. Anda boleh memesan HANYA di laman web rasmi pengeluar:

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Boleh Didapati Disini : https://shope.ee/AJxBdHevrM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*