“Saya sudah keguguran sebanyak tiga kali”- Noor Nabila

“Saya sudah keguguran sebanyak tiga kali”- Noor Nabila

Kakak kepada selebriti dan usahawan popular, Neelofa iaitu Noor Nabila mendedahkan dirinya sudah keguguran sebanyak tiga kali. Pendedahan itu dibuat apabila mendengar gosip yang mengatakan dirinya kini berbadan dua.

Menurut laporan Harian Metro, wanita berusia 37 tahun itu reda dengan segala kententuan Allah dan meminta orang ramai mendoakan agar dia dan suami, Engku Emran dikurniakan rezeki zuriat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

Disoal mengenai anak lelakinya, dia mengatakan mahu memberikan fokus kepada tumbesarannya, selain berhasrat untuk memberikan adik kepada Jayden, namun masih belum dikurniakan rezeki.

“Buat masa ini, fokus saya kepada Jayden yang semakin membesar.

“Dia pula semakin petah berkata-kata kerana Sharnaaz suka berborak dengan Jayden.”ujar Nabila.

Pada masa yang sama, Nabila mengatakan dirinya kini semakin aktif bermain di platform T!kTok atas permintaan ramai.

LIHAT VIDEO DISINI

“Malah, saya juga semakin aktif bermain T!kTok yang mana di atas permintaan ramai juga. Jadi saya memang bersedia saja dengan telefon setiap masa,” katanya.

Untuk rekod, Noor Nabila dan Engku Emran mendirikan rumah tangga pada 19 Mac tahun lalu. Sebelum ini, Nabila pernah mendirikan rumah tangga dengan Sharnaaz pada 31 Mac 2017 dan bercerai secara hakam pada 9 Julai 2020. Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata, Jebat Jayden.

Sementara itu, Engku Emran pernah mendirikan rumah tangga bersama Erra Fazira pada 25 Oktober 2007 , namun berpisah pada 18 Februari 2014 dan dikurniakan seorang anak, Engku Aleesya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*