ᴅ0ᴋᴛᴏʀ ᴛᴇʀᴋ3ᴊᴜᴛ ᴊᴜᴍᴘᴀ ɢᴇʟᴀꜱ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴘ3ʀᴜᴛ, ʟᴇʟᴀᴋɪ ᴍᴇɴɢ4ᴋᴜ ᴛᴇʀᴛᴇʟ4ɴ ᴋᴇᴛɪᴋᴀ ꜱᴇᴅᴀɴɢ ᴍᴇɴɪᴋᴍᴀᴛɪ ᴛᴇʜ

ᴅ0ᴋᴛᴏʀ ᴛᴇʀᴋ3ᴊᴜᴛ ᴊᴜᴍᴘᴀ ɢᴇʟᴀꜱ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴘ3ʀᴜᴛ, ʟᴇʟᴀᴋɪ ᴍᴇɴɢ4ᴋᴜ ᴛᴇʀᴛᴇʟ4ɴ ᴋᴇᴛɪᴋᴀ ꜱᴇᴅᴀɴɢ ᴍᴇɴɪᴋᴍᴀᴛɪ ᴛᴇʜ

 

Bak kata orang, sayangi makanan anda! Pastikan makanan dan minuman yang dinikmati dihabiskan tanpa ada sisa supaya tidak berlaku pembaziran.
D0ktor Terk3jut Jumpa Gelas Dalam P3rut, Lelaki Meng4ku Tertel4n Ketika Sedang Menikmati Teh

D0ktor Terk3jut Jumpa Gelas Dalam P3rut, Lelaki Meng4ku Tertel4n Ketika Sedang Menikmati Teh

Namun, berbeza pula dengan seorang lelaki di India, dengan gelas sekali ditel4nnya!

Sekumpulan doktor b1ngung selepas menemukan sebuah gelas di dalam p3rut seorang lelaki. Selepas ditanya, lelaki tersebut meng4ku tidak sengaja tertel4n sebuah gelas semasa menikmati minuman teh. Akibatnya, lelaki itu terp4ksa menerima raw4tan di hospit4l swasta di Madipur, Bihar, India.

Menurut laporan Metro UK, lelaki itu asalnya dimasukkan ke hospit4l akibat semb3lit dan rasa s4kit yang t3ruk di bahagian p3rut. Semasa menjalani ujian ultrabunyi dan sinar-X, doktor mendapati berlaku ‘g4ngguan ser1us’ dalam usvs dan mendapati ianya sebuah gel4s kaca.

Gelas tersebut berjaya dibawa keluar melalui pembed4han, namun sebelum itu, pak4r bed4h cuba untuk mengelu4rkan objek tersebut dari bahagian r3ktumnya menerusi prosedur endoskopik, tetapi g4gal.

Lelaki berusia 55 tahun itu dengan m4lunya mengaku dia tertel4n gelas tersebut ketika sedang menikmati teh, namun pakar tidak pasti bagaimana gelas sebesar itu mampu melalui saluran makanan yang terlalu s3mpit untuk objek tersebut. Dr. Mahmudul Hasan yang mengetuai pembed4han tersebut masih tertanya-tanya bagaimana gelas tersebut boleh memasuki badan m4ngsa.

Pes4kit itu dilaporkan berada dalam keadaan stabil selepas pembed4han berjaya mengeluarkan gelas tersebut dari p3rutnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit -Oh Bulan viaMotif Viral

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, Mistik kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*