ᴡᴀɴɪᴛᴀ ᴊᴜᴍᴘᴀ ɢᴀᴍʙᴀʀ ꜱᴇɴᴅɪʀɪ ᴅɪɪᴋᴀᴛ ᴅᴇɴɢᴀɴ ʙᴜɴᴊᴜᴛ ʏᴀɴɢ ᴀᴅᴀ ᴋᴜʟɪᴛ ᴜʟᴀʀ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴀʟᴍᴀʀɪ ʙꜰꜰ

ᴡᴀɴɪᴛᴀ ᴊᴜᴍᴘᴀ ɢᴀᴍʙᴀʀ ꜱᴇɴᴅɪʀɪ ᴅɪɪᴋᴀᴛ ᴅᴇɴɢᴀɴ ʙᴜɴᴊᴜᴛ ʏᴀɴɢ ᴀᴅᴀ ᴋᴜʟɪᴛ ᴜʟᴀʀ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴀʟᴍᴀʀɪ ʙꜰꜰ

 

Santau4
Santau-santau ni rupanya wujud juga kat luar negara, cuma cara diaorang je lain, kadang-kadang diaorang punya ni lagi another level.

Itu reaksi netizen kita bila ternampak gambar wanita ini diikat dengan benda-benda pelik dalam almari BFF dia sendiri.

Terjumpa benda ni dalam almari kawan. Saya gadis pada gambar. Tidak pasti apa maksudnya. Ada sesiapa tahu apa ini? Dia sekarang ada dekat di bilik mandi dan saya agak takut untuk berhadapan dengannya”.

Dia terjumpa gambar itu dalam almari kawan dia semasa si kawan tu tengah pergi ke bilik air. Gambarnya diikat dengan bungkusan plastik berwarna biru dekat ranting bunga ros.

Ikatan itu dimasukkan kedalam satu botol yang diisi dengan air yang dah keruh pada tahap suku. Lebih mengejutkan, dalam bungkusan itu rupa-rupanya ada kulit ular, kemenyan dan darah. Dekat bungkusan itu dikepilkan sekali dengan subangnya yang dah hilang.

Er8J7Inxkam3Dws

Berikutan itu, ada seorang netizen menjelaskan maksud disebalik tangkal itu.

That’s not your best friend, sis.

Let’s start there. https://t.co/jbqo9FnAK4

— XO (@arebirthofvenus) February 29, 2020

Katanya, ada kemungkinan kawannya tu ada dengki dengan wanita ini. Dia dikatakan nak cuba buat hidup wanita itu susah, batang ros itu simbolik kepada perkara yang berkaitan cinta dan penyebab hati berkecai.

Warna biru itu melambangkan kesedihan, kemurungan, putus harapan, emosi tidak stabil dan co-depency yang dikatakan dia takkan boleh lari dari perkara-perkara negatif di kelilingnya.

Biarpun kejadian ini berlaku di Afrika Selatan, netizen di Malaysia juga terkejut apabila apa yang berlaku pada wanita ini membuka mata supaya berhati-hati dengan orang yang dekat dengan kita.


Malah ada netizen dari negara tersebut, santau di negara mereka memang kuat.

Malah, ramai juga yang terkejut bahawa di luar Malaysia juga ada orang mengamalkan perkara-perkara mistik ini.

Namun begitu, ada juga netizen yang mengecamnya kerana selongkar privasi orang.Hurm, tapi kalau tak selongkar tak tahu pula kan apa yang terjadi kat kita.

Sumber: Lobak Merah

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, Mistik kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*