Seram! Lelaki Rakam Kelibat ‘Rambut Panjang’ Sewaktu Buat Live

Seram! Lelaki Rakam Kelibat ‘Rambut Panjang’ Sewaktu Buat Live

Fi Kelibat Rambut Panjang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Secara kebiasaannya kalau kita bercerita topik pasal kisah seram, dah boleh buat bulu roma jadi tegak. Apatah lagi kalau terjumpa atau ternampak satu entiti yang ‘pelik’ ini, depan mata kita sendiri dan semestinya buat kita jadi kecut perut.

Perkara inilah yang terjadi oleh beberapa orang lelaki, mendakwa terlihat satu kelibat sewaktu berada di sebuah bangunan ditinggalkan.

Kelibat Rambut Panjang 3

Buat live.. Ternampak kelibat rambut panjang

Sejak beberapa hari lalu, sebuah video ini jadi tular selepas penampakan satu kelibat misteri yang berjaya dirakam sewaktu sesi live dijalankan.

Perkara ini dikongsikan oleh akaun TikTok @tsc_tv, merupakan satu kumpulan yang sering melakukan aktiviti-aktiviti paranormal sambil mengadakan sesi live di media sosial.

Menerusi satu video yang dimuat naik, beberapa orang lelaki ini tengah menjalankan aktiviti paranormal di sebuah bangunan yang ditinggalkan.

Kelibat Rambut Panjang 3Sumber: TikTok
Namun selepas beberapa ketika, mereka mula fokus ke satu sudut ruangan bangunan itu. Bila diperhatikan dengan lebih teliti terlihat satu susuk kelibat yang seakan melihat gerak-geri mereka.

Apa yang paling mengejutkan, kelibat ‘rambut panjang’ berkenaan dengan pantas memanjat ke bahagian atas dan terus menghilangkan dirinya.

Posting yang dimuat naik itu telah mendapat perhatian warganet, dan sehingga kini telah meraih lebih dari 179k tontonan.

“Saya tengok livestream tu”

Di ruangan komen, kejadian tersebut telah mendapat pelbagai reaksi dari rata-rata netizen yang melihat. Ada netizen yang menjadi saksi kepada kejadian itu sebab turut menonton semasa sesi live dilakukan, namun ada juga yang berpendapat bahawa semua itu adalah rekaan semata-mata.

Reak Kelibat Rambut Panjang 1 Edit
Reak Kelibat Rambut Panjang 3 Edit
Reak Kelibat Rambut Panjang 2 EditBerani betul dia siap buat live lagi tu. Korang pernah tak buat sesi paranormal macam ni juga?

Sumber: LobakMerah

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*