Rakaman CCTV Tunjuk Kelib4t Putih Mer4yau Dalam Rumah Masa ‘Owner’ Balik Kampung

Rakaman CCTV Tunjuk Kelib4t Putih Mer4yau Dalam Rumah Masa ‘Owner’ Balik Kampung

 

Kamera litar tertutup (CCTV) diakui menjadi salah satu benda yang wajib dipasang di rumah untuk tingkatkan lagi keselamatan.

Namun, ada juga yang mampu untuk pasang CCTV ni tapi tak berani sebab takut terlihat benda-benda yang tak sepatutnya.

Macam baru-baru ini, seorang wanita telah kongsikan video di TikTok, diambil dari CCTV rumahnya yang dirakamkan ketika dia dan keluarganya tiada di rumah kerana pulang ke kampung untuk berpantang.

Melalui kapsyen, wanita ini menjelaskan dia telah menemui perkara pelik ini selepas dia tergerak hati untuk tengok rakaman CCTV di rumahnya.

Dalam video yang dikongsikan ini, korang boleh tengok ada satu entiti berwarna putih dilihat sedang berlegar-legar di sekitar kawasan ruang tamu rumahnya.

“Janji dia tak kacau kita”

Rata-rata netizen yang memberikan komen telah menasihatkan wanita ini untuk membaca ayat-ayat Al-Quran dan ada juga kongsi pengalaman mereka.


“Macam labah-labah buat sarang je”

Namun begitu, ada juga segelintir netizen yang menganggap “entiti” tersebut hanyalah serangga atau habuk di lens kamera CCTV wanita itu.


Owner video ini juga kemudiannya mengakui melalui reply komen yang entiti tersebut hanyalah labah-labah kerana bila dia pulang ke rumah, banyak sarang labah-labah. Fuhhh

Mula-mula tengok memang nampak seram jugak tapi lepas baca komen dan tengok balik semula memang betul nampak macam labah-labah tengah buat sarang. Buat cuak je…

Sumber: Lobakmerah

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*