G3mpar! Astronot Cina Akui Nabi Muhammad Utusan Allah, Video Rakaman Bintang ‘M3ngetuk’ Oleh Angkasawan China Bukti Kebenaran Al-Quran

G3mpar! Astronot Cina Akui Nabi Muhammad Utusan Allah, Video Rakaman Bintang ‘M3ngetuk’ Oleh Angkasawan China Bukti Kebenaran Al-Quran

 

Rakaman Bintang ‘Mengetuk’ Oleh Angkasawan China Buktikan Kebenaran Al-Quran

Angkasawan daripada China menemui keajaiban di angkasa bila beliau berjaya merakam suara bintang yang seolah-olah mengetuk pintu. Beliau lagi terperannjat bila mengetahui bahawa Nabi Muhammad telah menyatakan 1400 tahun yang lalu bahawa fenomena bintang yang mengetuk itu sudah tertulis di dalam Al-Quran.

Mari saksikan video yang sangat menarik ni…

Kredit video: Youtube

sumber: kalamindah

 

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yang mengamalkannya,maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*