[Video] Tanda Kebesaran Allah S.W.T Pada Orang Yang Beriman, Imam Muda Baca Al-Quran Ketika Dalam Keadaan K0ma, SubhanAllah..

[Video] Tanda Kebesaran Allah S.W.T Pada Orang Yang Beriman, Imam Muda Baca Al-Quran Ketika Dalam Keadaan K0ma, SubhanAllah..

Jordan – Pemuda yang hanya dikenali sebagai As-Syeikh Nidhal itu dikatakan terlibat dalam satu kem4langan telah dimasukkan ke hospital kerajaan Al-Bashir di Jordan dalam keadaan k0ma dan terpaksa menjalani pemb3dahan atas kec3deraan yang dialaminya.

IMAM MUDA BACA AL-QURAN KETIKA DALAM KOMA – YouTube

Subhanallah! Segala puji-pujian bagi Allah SWT yang memberikan keajaiban terhadap seorang pemuda yang begitu asyik mengalunkan ayat Al-Quran surah Al-Hasyru (surah ke-59) dalam keadaan tidak sedarkan setelah baru dibawa keluar dari bilik pemb3dahan.

Menakjubkan, beliau yang baru berusia 35 tahun dan merupakan seorang imam di sebuah masjid di sana begitu asyik membaca beberapa potong.

kalamullah dalam keadaan k0ma meskipun cuba disedarkan oleh rakan yang menyambutnya keluar dari pintu bilik b3dah di h0spital berkenaan. Sama-sama kita saksikan video kebesaran Allah ini dibawah:

Sumber: digitaldakwah via majalah-harian.com & Kongsisibomonicko.com

 

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi sosial kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yang mengamalkannya,maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*