Mahu Mengeluarkan Wang (RM83ringgit) Di Mesin ATM Namun Nenek Ini Terk3jut Besar Apabila Baki Dalam Akaun Bank Beliau Berjumlah (RM4.2 Bilion)

Mahu Mengeluarkan Wang (RM83ringgit) Di Mesin ATM Namun Nenek Ini Terk3jut Besar Apabila Baki Dalam Akaun Bank Beliau Berjumlah (RM4.2 Bilion)

Jutawan Sekelip Mata Wanita Terkejut Baki Akaun Berjumlah RM4.2 Bilion

Seorang wanita dari Florida terkejut selepas mendapati akaun banknya mempunyai baki simpanan berjumlah AS$999,985,855.94 (RM4,164,517,002.19 ~ RM4.2 bilion) sekali gus menjadikannya jutawan dalam sekelip mata.

Lapor Metro, Julia Yonowski hanya menyedari perkara itu ketika mahu mengeluarkan wang sebanyak AS$20 (RM83) dan memeriksa baki akaun simpanannya di mesin juruwang automatik (ATM), Sabtu lalu.

Screenshot 2021-06-22 210625

Screenshot 2021-06-22 210625

Katanya, dia tidak menyangka sejumlah wang tersebut berada di dalam akaun simpanannya.

Yonowski yang berasal dari Largo kini menjadi individu ke-615 paling kaya di Amerika Syarikat (AS) sejak kejadian itu.

Menurut Yonowski, pihak bank mungkin melakukan kesilapan dengan memindahkan sejumlah wang tersebut ke akaun simpanannya.

Katanya, dia sudah menghubungi bank Chase beberapa kali untuk memaklumkan perkara itu namun setakat ini tiada pekerja membalas panggilannya.

“Saya terkejut selepas melihat sejumlah wang yang begitu banyak dalam akaun simpanan saya.

Sumber: My metro

 

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, Mistik kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*