ᴘᴇɴʏᴀɴʏɪ ‘ᴍᴀᴋʜʟᴜᴋ ᴛᴜʜᴀɴ ᴘᴀʟɪɴɢ ꜱᴇᴋᴋꜱɪ’ ɪɴꜱᴀᴀꜰ ꜱᴇᴛᴇʟᴀʜ ᴅɪʙᴇʀɪ ʜɪᴅᴀʏᴀʜ ᴏʟᴇʜ ᴀʟʟᴀʜ ꜱ.ᴡ.ᴛ 2 ᴛᴀʜᴜɴ ʟᴀʟᴜ

ᴘᴇɴʏᴀɴʏɪ ‘ᴍᴀᴋʜʟᴜᴋ ᴛᴜʜᴀɴ ᴘᴀʟɪɴɢ ꜱᴇᴋᴋꜱɪ’ ɪɴꜱᴀᴀꜰ ꜱᴇᴛᴇʟᴀʜ ᴅɪʙᴇʀɪ ʜɪᴅᴀʏᴀʜ ᴏʟᴇʜ ᴀʟʟᴀʜ ꜱ.ᴡ.ᴛ 2 ᴛᴀʜᴜɴ ʟᴀʟᴜ 

 

Kenal lagi Penyanyi lagu ‘Makhluk Tuhan Paling Sekksi’? penyanyi Indonesia cantik bernama Mulan Jameela. Kalau dulu dia terkenal dengan imejnya yang sekksi, tetapi kini tidak lagi.

Setelah diberi hidayah oleh Allah 2 tahun lalu, Mulan Jameela kini lebih selesa membuang semua pakaian sekksinya dan memilih persalinan yang lebih labuh menutupi aurat dan memenuhi ciri-ciri wanita Muslimah.

Setelah berhijrah juga, Mulan Jameela kini gemar berkongsi dakwahnya di media sosial kepada followernya yang kini berjumlah 1.1 juta. Rata-rata netizen turut memuji penampilan terkini Mulan Jameela yang lebih sopan dan santun berbanding sebelumnya.

Malah dia juga kelihatan sangat manis dan cantik dengan busana serta hijab labuh yang menutupi tubuhnya. Bukan itu sahaja, malah Isteri kesayangan kepada Ahmad Dhani ini juga turut lengkap mengenakan stoking bagi menutupi kakinya.

Biarpun mengenakan jubah dan hijab labuh, tetapi dengan sedikit sentuhan moden menjadikan busana digayakan lain dari kebiasaan.

Dia yang kini memberi sokongan padu pada suaminya, Ahmad Dhani yang kini dipenjarakan selama 18 bulan di sebuah penjara selepas disabitkan kesalahan atas tuduhan menyebarkan kata-kata kebenc!an di laman sosial.

Seterusnya

Sumaber:imuslimnetwork.com via majalah-harian.com

 

KHAS UNTUK PEMBACA BERTUAH

Shope tengah buat sale sekarang

klik disini — promosi shope terlajak murah

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

Resepi Dapur menyajikan informasi Dunia Islam, sosial, Mistik kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yang mengamalkannya,maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

PERHATIAN: Resepi Dapur tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Untuk Follow dan Like Page Kami Di Resepi Dapur, Islam Terkenal, Nasihat & Tazkirah Dan Panduan Hidup Untuk cerita-cerita terkini

Mohon Jasa Baik Tuan, Puan Support Dan Subscribe Chanel YouTube: NAKIR FF GAMING

TELEGRAM INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

GROUP WHATSAAP INFO BANTUAN, KERJA KOSONG DAN ISU SEMASA

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*