‘Hazani Ghani me’ninggal dunia’, Pemergian pemuda Istimewa ketika menghantar bantuan makanan

‘Hazani Ghani me’ninggal dunia’, Pemergian pemuda Istimewa ketika menghantar bantuan makanan

Se’bak, seorang pemuda istimewa (0KU) mninggal dunia apabila basikal yang ditvnggang terlibat ke’maIangan dengan sebuah I0ri bncuhan slmen dalam kej4dian di Jalan Tanjung Iumpur petang semalam.Mngsa Hazami Ghani,21, tahun seorang yang dikenali disekitar Kuantan dalam laman sosi4l facebook dan Y0u Tube, juga bergi.at aktif berlakon dan juga menerbitkan drama pendek di Chennel You tube miliknya Hazami Ghani.

Apa yang mnimpa insan istimewa ini mengu.dang piIu insan insan yang mengenali arw4h Hazami, sbak Iuahan mereka pemerg1an Hazami ketika sedang membuat kebaikan.

” Inalillahiwainailaihirajiun tenang lah di sana sahabatku Hazami Ghani di fahamkan mninggal dunia aklbat kemaI4ngan dengan I0ri slmen ketika berbasikal untuk menghantar bantuan makanan petang tadi di sungai Soi Kuantan Pahang “.

Arwh pernah berIakon bersama wak dalam drama pendek (rlntihan anak tlri), Salam tkziah buat seluruh warga Hazami Ghani production dan keluarga, Semoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami… Al Fatihah – Wak Jeng.

Arwh telah disahkan mninggal dunia di l0kasi ke’jadian dan dihantar ke Unit F0rensik HTAA untuk be.dah si.asat dan tindakan lanjut.

Semoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami diharap keluarga mu tabah, yang maha esa lebih sayang kan dirimu dan ramai insan insan diluar sana menyanyangi mu dan setiasa mend0akan mu. Al Fatihah.

Dapatkan informasi menarik terkini di nzdigital, Terima Kasih.

Sumber:mymetro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*