“Setiap hari,setiap kali live beliau saya lihat”, Iqbal mrah Vida tak habis2 cakap pasal kawin,Dedah 2 minggu tidak berhubung

“Setiap hari,setiap kali live beliau saya lihat”, Iqbal mrah Vida tak habis2 cakap pasal kawin,Dedah 2 minggu tidak berhubung

Hubungan antara Datuk Seri Vida bersama bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli masih ker.uh selepas ban.yak k0nflik berlaku sejurus mereka membuat keputusan untuk berkahwin.

Vida keterlaluan!

Terbaru, Iqbal dilihat meluahkan rasa ma.rah terhadap Vida yang didkwa masih memberi hara.pan pa.lsu kepada dirinya dan orang ramai.

Kata Iqbal, 27, Vida menyatakan perkahwinan mereka tetap diteruskan menerusi siaran langsung (live) yang diadakan di Instagram (IG) miliknya setiap hari.

Keterl.aluan! Tidak henti lagi dari mulut Datuk Seri Vida mengatakan kami akan berkahwin. Setiap hari, setiap kali live beliau saya lihat!

Cukup pergu.nakan orang ramai

Teg.as pemilik nama Ahmad Iqbal Zulkefli, dia dan Vida sudah dua minggu tidak berhubung malah tempahan dewan hotel sudah dibatalkan.

Justeru, usahawan tersebut berharap agar Vida segera berhenti mengel.irukan dan memper.gunakan masyarakat.

Cukup-cukuplah pergu.nakan masyarakat. Saya dengannya sudah dua minggu langsung tidak berhubung. Saya sudah batalkan segala tempahan dewan hotel.

Kasihan, tidak hanya saya rasa diperm.ainkan malahan masyarakat juga jadi kel.iru.

Terdahulu, hubungan Vida dan Iqbal menjadi perhatian ramai apabila dikatakan bakal berkahwin pada Disember ini. Namun, situasi menjadi tega.ng selepas Cik B berk.eras tid.ak mer.estui.

Dapatkan informasi menarik terkini di nzdigital, Terima Kasih.

Sumber:ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*